Forumregels

Het forum kent enige spelregels om het ordentelijk te laten functioneren.
Lees ze hieronder voor registratie door. Degenen die zich hier niet aan houden, krijgen een waarschuwing van de moderator en kunnen verwijderd worden.


1. Algemeen

1.1 Dit platform biedt een open forum waarop iedereen welkom is om artikelen te lezen en schrijven.

1.2 Gebruikers van het platform zijn verantwoordelijk/aansprakelijk voor/op de inhoud van geplaatste berichten.

1.3 Gebruik van scheldwoorden, schuttingtaal, discriminerende en racistische opmerkingen evenals het oproepen of aanzetten tot haat of geweld in zowel berichten en afbeeldingen is niet toegestaan.

1.4 Reclame en commerciële inhoud in berichten, afbeeldingen en avatars is niet toegestaan. Twijfelt u aan de inhoud van uw bericht of afbeelding, neemt u contact op met het forumbeheer alvorens uw bericht of afbeeldingen te plaatsen.

1.5 Het delen van ervaring met al dan niet commerciële middelen is toegestaan zolang u daarbij niet oproept tot het gebruik van dergelijk middelen noch dergelijke middelen te koop aanbied.

1.6 Hyperlinks naar al dan niet commerciële websites zijn onder voorbehoud toegestaan.

1.7 Hyperlinks naar externe websites waarvoor inloggen noodzakelijk is, zijn niet toegestaan.

1.8 Elke vorm van werving in de breedste zin van het woord is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van het forumbeheer vooraf.

1.9 Tenzij uitdrukkelijk vermeld, delen ALS patiëntenvereniging en Stichting ALS Nederland de meningen, stellingen en ervaringen van de gebruikers van dit platform niet.


2. Registratie

2.1 Om artikelen te plaatsen of om te reageren op artikelen, is registratie vereist.

2.2 Een gebruikersnaam dient leesbaar te zijn. Gebruik bij voorkeur uw voornaam.

2.3 Een geldig e-mailadres is noodzakelijk voor het activeren van uw account.

2.4 Na registratie dient uw account per e-mail te worden geactiveerd. Indien uw account na 30 dagen vanaf de registratiedatum niet is geactiveerd, vervalt de registratie.

2.5 Ongebruikte accounts worden periodiek verwijderd.


3. Artikelen.

3.1 Plaats berichten in passende onderwerpen of start een nieuw onderwerp. Berichten zonder relevantie aan het onderwerp waaronder geplaatst, worden verplaatst dan wel verwijderd.

3.2 Suggesties voor nieuwe onderwerpen zijn altijd welkom en kunnen kenbaar worden gemaakt via een e-mail of privébericht aan het beheer.