Nieuwe strohalm voor cure ALS

Bericht door Pim - 19 mei 2012

Nieuwe strohalm voor cure ALS

Nieuwe strohalm voor cure ALS http://www.als.net/forum/yaf_postst50298_A-new-hope-for-cure.aspx
avatar > Pim

Berichten: 14
Geregistreerd: 04 november 2011

Reactie door dspier - 20 mei 2012

Re: Nieuwe strohalm voor cure ALS

Beste Pim,

De link verwijst -via via- naar een Italiaans krantenartikel over 'PEA'.

Een snapshot met de kern van dat artikel is het volgende (computervertaling uit het Italiaans waar ik me niet aan ga wagen om het taaltechnisch te verbeteren ;-) )
" SanItalia, een Italiaanse krant ": Sinds november vorig jaar twee patiënten met ALS (sporadische vorm in een zaak en het ander in de erfelijke vorm), de diagnose met zekerheid aan de prestigieuze universiteiten, zijn onderworpen aan de toediening van PEA. "Mijn doel - verklaart Dr Clement - was om de effecten van revalidatie, dat in ALS patiënten wordt weergegeven volledig inefficiënt als gevolg van de degeneratie van motorische neuronen en progressieve spieratrofie te verbeteren." "De studie - blijft Clement - heeft aangetoond dat de PEA direct een motor-effect bepaalt, het blokkeren van de progressie van de ziekte, terwijl de patiënt heeft een subjectieve perceptie van verbetering en kunnen dingen doen die vóór zijn gesloten. Dit effect kunt u de uitvoering van een saneringsplan dat snel bepaalt het functioneel herstel, vergezeld van de terugkeer van de spieren. Natuurlijk, twee gevallen zijn er weinig. Hoop dat na het Congres, is het mogelijk om een ??multi onderzoeksprotocol patiënten begint in verschillende stadia van de ernst ervaren het actieve bestanddeel samen met een gerichte herstel om de re-innervatie besturen, zoals in de beschreven twee gevallen ' .

Ik vind het hele verhaal een beetje vaag :? maar voor wie wil: Het volledige computer vertaalde artikel in het Nederlands staat hier .

Groetjes,
Dick
avatar > dspier

starstarstarstar
Berichten: 1164
Geregistreerd: 07 november 2011
Woonplaats: Rosmalen