leuke bijverschijnselen en aanverwante artikelen.

Bericht door RobRijkse - 16 juli 2015

leuke bijverschijnselen en aanverwante artikelen.

Aan alles zit een keerzijde, dus ook hier. Het woord ALS draai ik gewoon om, als ik zo'n bui heb, en SLA het gewoon ff van me af en er doorheen. .Dus nu ff de lachwekkende kant van de ziekte: dokters Ass. vraagt: helpt het medicijn ? Ridicuul, zoals ik het noem, antw: dat zal ik u aan het eind vertellen mevrouw! ( gebruik het inmiddels niet meer, Door de bijwerkingen)...nog een...hoestbui in de winkel....aan het eind, geeft Wilma mij een klap voor mn kop en zegt, als je je zo blijft aanstellen, ga je niet meer mee...nog een...praten als een alco/dubbele tong en dan met 2 lege blikken bier in je scootmobiel mandje rondscheuren, hopende, dat je aangehouden wordt.
...Dit zijn er maar een paar, ik lach wat af, nou vooruit, nog eentje dan: thuiszorg spoelt heel voorzichtig mn PEG door, vraagt gaat het? Ik zeg ja hoor, als je het te hard doet, zie je vanzelf broek nat worden..


..en u??
avatar > RobRijkse

starstarstarstar
Berichten: 495
Geregistreerd: 14 januari 2015
Woonplaats: Voorburg

Reactie door lijster - 16 juli 2015

Re: leuke bijverschijnselen en aanverwante artikelen.

sorry Rob,
ik bedenk het allemaal niet, te serieus, betekent niet dat ik gaan lol heb of niet geniet. kan echt niet iets grappigs bedenken.
als mij gevraagd wordt tijdens het dompelen van de sonde geef ik gewoon een serieus antwoord.
ik vind het wel leuk om jouw berichtjes te lezen, relativeert.
die hoestbuien zijn trouwens heel vervelend en vermoeiend zeker als je in een winkel of iets dergelijks bent.
ga je veel alleen weg met de scootmobiel?

groeten,
lineke
avatar > lijster

starstarstarstar
Berichten: 493
Geregistreerd: 14 oktober 2014
Woonplaats: leiden

Reactie door RobRijkse - 16 juli 2015

Re: leuke bijverschijnselen en aanverwante artikelen.

Hoezo sorry?? Je doet toch niks verkeerd?? Ik ben nou eenmaal een apart geval. Mijn vrienden, die ik al heel lang ken, hebben er ook af en toe moeite mee, als ik mn ziekte weer eens choquerend in de strijd gooi. Dit is gewoon mijn manier, van er mee omgaan. Veel lachen, zo zit mn gezicht makkelijk. Ook ik heb mindere momenten, dan gooi ik er bijv. een gedachtegang op. Maar ja dan komt er weer een lachkans voorbij en die grijp ik met twee handen aan. Een dag niet gelachen...ook goed voor je longspieren trouwens. De ziekte is er, maar ik ook!! Ik ben wel ziek maar niet mn ziekte. Ik hoop m zolang mogelijk voor te blijven, dus ja, ik scheur wat af op mn scoot. Dat is mn vrijheid...en ook mn geluk. Zo weer ff naar Wilma's winkel, ff gezellig lunchen.
avatar > RobRijkse

starstarstarstar
Berichten: 495
Geregistreerd: 14 januari 2015
Woonplaats: Voorburg