Aernout in Undercover in Nederland

Bericht door Nautica - 28 april 2014

Aernout in Undercover in Nederland

Vorig jaar op 3 april ben ik met het team van Undercover in Nederland naar een arts geweest in Paterswolde die beweerde dat hij ALS kon genezen met homeopathie.

De verborgen camera beelden spreken voor zich en uiteindelijk heb ik aangifte gedaan bij de inspectie voor de gezondheidszorg. Deze heeft aan de hand van mijn aangifte en de verborgen camera beelden een onderzoek opgestart.

De uitzending is aanstaande zondag 4 mei om 21.30 uur.
avatar > Nautica

starstarstarstar
Berichten: 524
Geregistreerd: 03 oktober 2012
Woonplaats: CASTRICUM

Reactie door Kees - 29 april 2014

Re: Aernout in Undercover in Nederland

Aernout,
Gaan we zeker even bekijken.
Kees
avatar > Kees

starstar
Berichten: 87
Geregistreerd: 25 juni 2013
Woonplaats: Oosterhout NB

Reactie door (unsigned) - 07 mei 2014

Re: Aernout in Undercover in Nederland

Hallo , mijn vader heeft al twintig jaar ALS en is in de loop der jaren weinig acheruit gegaan . Reden dat ik mij op dit forum heb aangemeld is naar aanleiding van de aflevering van undercover Nederland waarin een homeopatisch arts ten onrechte volledig wordt afgemaakt omdat hij beweert ALS te kunnen genezen . Deze zelfde "kwakzalver"is begonnen met het behandelen van mijn vader nadat hij hetzelfde te horen heeft gekregen zoals de meesten van u , een levensverwachting van max 5 jaar , aftakeling van alle levensfuncties en de rolstoel . Mijn vader had inderdaad ook helemaal geen verwachtingen maar hij is er nog steeds , kan vrijwel alles nog en takelt niet verder af . Via undercover Nederland dacht een ernstig zieke ALS patient wel binnen een week verbetering te voelen , toen dit niet gebeurde werd met veel tamtam het team van undercover opgetrommeld en werd de arts volledig voor schut gezet ( terwijl hij al 28 jaar homeopaat is en mensen van heinde en verre naar hem komen voor hulp ) Of je er nu open voor staat of niet , je kan toch niet verwachten dat een homeopatisch middel direkt werkt ? Het was gewoon van begin af aan de bedoeling deze man af te branden voor heel Nederland . Of het nu zou werken of niet , de man heeft zich niet aan de voorschriften van de arts gehouden en heeft 1 medicijn zelfs helemaal niet gehaald en maar twee dagen de andere gebruikt . Daarna heeft hij niets meer gebruikt want het zou toch niet helpen ( dit kan zijn zuster beaamen ) Iedereen denkt het zijne over homeopatische artsen en al helemaal als ze te horen hebben gekregen nog een paar jaar te mogen leven onder hartverscheurende condities . Maar wij zeggen altijd , baat het niet dan schaadt het niet . De arts in kwestie heeft ons geen valse hoop gehouden en gedaan wat hij zei . Ik zeg niet dat iedereen die ALS nu direct naar hem moet gaan maar mocht je dit nog niet geprobeerd hebben en er toch wel open voor staan , ga dan niet af op de mening van zulke onwetende mensen die dokter Rokx nu op alle mogelijke manieren de grond in boren . ( kijk op twitter , facebook etc ) Getuige dat deze man al 28 jaar met veel succes zijn eigen praktijk heeft en ons gezin met meerdere problemen heeft geholpen ( waar de normale doktoren geen antwoord op wisten ) verdiend hij het niet om als een oplichter behandeld te worden . Ik zoek mensen die wel baat hebben bij homeopatische middelen want onze bedoeling is om undercover nederland het ongelijk te bewijzen . Langs deze weg wens ik een ieder die deze vreselijke ziekte heeft heel veel sterkte en wijsheid en probeer al het mogelijke om uw leven nog zo mooi en lange mogelijk te laten verlopen
avatar > (unsigned)

Geregistreerd:

Reactie door (unsigned) - 07 mei 2014

Re: Aernout in Undercover in Nederland

vreemd dat ik geen enkele reactie krijg , is dit zo"n heet hangijzer ?
avatar > (unsigned)

Geregistreerd:

Reactie door dspier - 07 mei 2014

Re: Aernout in Undercover in Nederland

Beste Matso,
Allereerst, stelt u zich hier voor (niet echt) of misbruikt u dit topic om dr. Rokx te verdedigen? Wie is Matso, wat is uw echte naam, waarom praat u alleen over dr. Rokx???
[list=2:27bsdiy1][*:27bsdiy1]U verwacht binnen 2 uur reactie??? Waarom? Het lijkt er erg op dat u alle baat hebt bij een positief/weifelend antwoord! Kwakzalverij komt zo vaak voor op dit forum dat de discussie stopt zodra de dief is ontmaskerd.[/*:m:27bsdiy1]
[*:27bsdiy1]Als uw vader – net als vele andere aannemelijke ALS patiënten van dr. Rokx – écht baat hebben bij zijn behandeling, waarom wordt dat niet algemeen geaccepteerd binnen de (homeopathische) geneeskunde?[/*:m:27bsdiy1][/list:o:27bsdiy1]

Kortom, u klink erg ongeloofwaardig!

Vriendelijke groeten,
Dick
avatar > dspier

starstarstarstar
Berichten: 1164
Geregistreerd: 07 november 2011
Woonplaats: Rosmalen

Reactie door Bart - 07 mei 2014

Re: Aernout in Undercover in Nederland

Zoals in het tv programma al gezegd, wanneer dr rokx echt als kan stoppen of genezen had hij de nobelprijs al lang gekregen. En ja, sommige als patienten leven langer dan andere, dat is echter maar een klein percentage, dat zal echt niet komen door de pilletjes van die kwakzalver. Wees maar gelukkig met uw vader, zulk geluk zit er voor de meeste van ons niet in, we zijn niet allemaal te vergelijken met stephen hawking of uw vader.
avatar > Bart

starstarstarstar
Berichten: 276
Geregistreerd: 22 januari 2012
Woonplaats: Hauwert

Reactie door Nautica - 08 mei 2014

Re: Aernout in Undercover in Nederland

De poster van deze topic baseert zich op verkeerde informatie en onwaarheden. Bovendien getuigt het van lage intelligentie want de poster heeft de uitzending van undercover in Nederland dus niet begrepen.

Undercover in Nederland en zowel ik heb niks tegen homeopathie en het is dan ook geen hetze tegen de homeopathie.

Maar een arts, die overigens de enigste arts is in de wereld die beweert dat ALS te genezen is met homeopathie, stelt zelf de homeopathie in een kwaad daglicht.

Door de uitzending van afgelopen zondag krijg ik steeds meer reacties van mensen die slechte ervaringen hebben met deze „arts“ die een hoop geld uit hun zakken heeft geklopt.

Om nog even het bezoek aan deze arts kort te schetsen heeft het gesprek met deze arts bijna 2 uur geduurd, die ik wel moest afrekenen a € 297, en waarvan het slechts een half uur over mij en mijn aandoening ging.
De rest van het gesprek, dus bijna anderhalf uur, ging over hoe geweldig hij wel niet was en hoe slecht de reguliere geneeskunde. Dan ben je in mijn ogen anderhalf uur bezig aan zelfverheerlijking wat je de patiënt laat betalen. Schandalig…!

Maar afijn ik was er zelf bij en weet wat hij mij heeft voorgeschreven en wat hij gezegd heeft. Ik heb de medicijnen ook gebruikt, en niet maar twee dagen zoals wordt beweerd, maar na twee maanden geen enkel effect te merken ben ik ermee gestopt.

Deze "wonderdokter" verkoopt sprookjes ten koste van mensen die niets te verliezen hebben.
avatar > Nautica

starstarstarstar
Berichten: 524
Geregistreerd: 03 oktober 2012
Woonplaats: CASTRICUM

Reactie door (unsigned) - 08 mei 2014

Re: Aernout in Undercover in Nederland

Ik heb de uitzending wel degelijk begrepen , de arts is na 1 bezoek van u al veroordeeld en het is gewoon vooraf al de bedoeling geweest om deze man in een kwaad daglicht te zetten . De heer Stegeman praat over zijn villa ( u hebt hem van binnen gezien , toch een beetje een bouwval he ) maar ik heb nog nooit een enkele arts in een rijtjeshuis zien wonen . U praat over zijn veels te hoge kosten maar wat zouden andere artsen verdienen ? En u hebt neem ik aan het grootste deel toch vergoed gekregen ? Gek dat deze kwakzalverij wel vergoed wordt . Feit blijft dat het niet te bewijzen valt of zijn werkwijze helpt of niet , maar na 1 bezoek valt dat niet te beoordelen . Het kan net zo goed zijn dat u iets niet hebt verteld wat wel van belang was geweest dus u kunt hem niet na 1 bezoek veroordelen wat wel is gebeurd . U kent deze man niet en hij kent u niet
avatar > (unsigned)

Geregistreerd: