fysiotherapie

Bericht door (unsigned) - 21 juli 2015

fysiotherapie

wekelijks ga ik naar de eigen fysiottherapeute in mijn woonplaats. Zij heeft zich volledig in ALS/PSMA verdiept en heeft feedback met de praktijkondersteuner en revalidatiearts van het ALS team van het UMCG. Ik oefen met haar vnl balans en mobiliseer mijn armen, schouders en benen. Zij kijkt met professionele blik naar mijn mobiliteit en past oefeningen zo nodig aan.
Heerlijk om niet wekelijks oid naar een team dat niet in de buurt zit te moeten gaan. Bovendien heb ik dit zelf geregeld en heb hier de regie over en we bouwen een goede band op.
avatar > (unsigned)

Geregistreerd:

Reactie door RobRijkse - 21 juli 2015

Re: fysiotherapie

Wat kan ik zeggen, prima geregeld en op maat...het is een kl. ..ziekte, maar de voorzieningen zijn top.
avatar > RobRijkse

starstarstarstar
Berichten: 495
Geregistreerd: 14 januari 2015
Woonplaats: Voorburg

Reactie door anseke - 22 juli 2015

Re: fysiotherapie

Willem is zo enorm aan het hoesten, het houdt maar niet op. Soort rochelen, waarbij het slijm niet weg kan. Nu komt de fysio om met hem oefeningen te doen om het slijm los te krijgen. Ook een vernevelingsapparaat sinds gisteren. Pffff, wat een heftigheid.
avatar > anseke

starstarstar
Berichten: 170
Geregistreerd: 02 januari 2015
Woonplaats: Montfoort

Reactie door RobRijkse - 22 juli 2015

Re: fysiotherapie

Ik bemerk ook, bij een hevige verslikaanval, dat ik voorovergebogen het beste resultaat heb, met de beademing erbij, omdat het dan zelf aan inademen ontbreekt, soort van air stacken, dan gaat het nog beter. En slijm afzuigen? Gebeurd dat ook??
avatar > RobRijkse

starstarstarstar
Berichten: 495
Geregistreerd: 14 januari 2015
Woonplaats: Voorburg