Woningaanpassingen

Bericht door Nautica - 11 december 2012

Woningaanpassingen

Op instructie van mijn Ergotherapeut, die afgelopen donderdag bij mij thuis is komen kijken, moet ik even een WMO aanvraag formulier meenemen naar de afspraak morgen zodat hij vast wat dingen kan aanvragen.
Ik kon dat formulier downloaden echter dat werkte dus niet. Eerst kreeg ik al een waarschuwing van mijn browser dat het beveiligingscertificaat was verlopen en na inloggen met mijn Digid zou ik het formulier moeten krijgen. Helaas lukte dat niet door een serverfout.
Dan maar naar het gemeentehuis om het op te halen. Zegt de dame aan het loket: "u was toch al eens eerder geweest om in te schrijven voor de WMO?" dus ik zeg"ja dat klopt, ik ben die meneer met ALS" en ze reageert: "ja dat wist ik nog en moest even in de gaten houden wanneer u dingen komt aanvragen want u wordt met spoed behandeld omdat u ALS heeft"
Kijk das nou positief. Ik hoop dat het zo blijft.
avatar > Nautica

starstarstarstar
Berichten: 524
Geregistreerd: 03 oktober 2012
Woonplaats: CASTRICUM

Reactie door Peet - 11 december 2012

Re: Woningaanpassingen

[quote="Nautica":albpftfp]ja dat wist ik nog en moest even in de gaten houden wanneer u dingen komt aanvragen want u wordt met spoed behandeld omdat u ALS heeft"
Kijk das nou positief. Ik hoop dat het zo blijft.[/quote:albpftfp]
Lekker opbeurend is dat he :shock: :lol:
Maar dat heb ik ook al een paar keer gehoord, bijvoorbeeld van mijn logopediste, maar dat is ook de enigste want van de rest van het ALS team hoor ik niks. op zo heel af en toe een afspraak na bij de revalidatiearts.

Er zijn alleen nog maar metingen gedaan en de bouw gaat dan ook door, maar de WMO heeft ook bij ons de vaart er ingezet, lijkt het.
Gr, Peet
avatar > Peet

starstarstarstar
Berichten: 1293
Geregistreerd: 20 februari 2012
Woonplaats: Pernis