vitamine B12 methylcobalamine injecties

Bericht door Lia - 05 september 2012

Re: vitamine B12 methylcobalamine injecties

Zoals voor vele andere producten uit deVitamine-B reeks zijn de meest verschillende invloeden op "zenuwen " beschreven. Van B12 is natuurlijk vooral de invloed op bepaalde vormen van anemie goed bekend en bewezen.
Het lijkt op zijn minst merkwaardig dat publicaties uit 1993 en 1998 die in de bijdrage hier worden vernoemd en afkomstig van dezelfde auteurs, sindsdien tot niets meer hebben geleid in het geval van ALS. Hebben die auteurs en hun laboratoria er daarna niets meer mee gedaan?

Marc , echtgenoot van Lia
avatar > Lia

starstarstarstar
Berichten: 459
Geregistreerd: 13 november 2011
Woonplaats: Roosendaal

Reactie door Nautica - 30 oktober 2012

Re: vitamine B12 methylcobalamine injecties

Ik heb vandaag de vitamine B12 methylcobalamine injecties aangekaart bij Prof. Dr de Visser in het AMC. Die deed het af als "kwakzalverij" en dat berichten daar over in de regulier medische kanalen betreffende ALS en neurologie niet bekend waren. Volgens haar kan een hoge dosering zelfs gevaarlijk zijn (dus ze had er wel van gehoord want ik had niks over dosering gezegd).

Tja wat moet je nu geloven???
avatar > Nautica

starstarstarstar
Berichten: 524
Geregistreerd: 03 oktober 2012
Woonplaats: CASTRICUM

Reactie door Peet - 01 november 2012

Re: vitamine B12 methylcobalamine injecties

[quote="Nautica":122ionq9]Ik heb vandaag de vitamine B12 methylcobalamine injecties aangekaart bij Prof. Dr de Visser in het AMC. Die deed het af als "kwakzalverij" en dat berichten daar over in de regulier medische kanalen betreffende ALS en neurologie niet bekend waren. Volgens haar kan een hoge dosering zelfs gevaarlijk zijn (dus ze had er wel van gehoord want ik had niks over dosering gezegd).

Tja wat moet je nu geloven???[/quote:122ionq9]
Hoi Aernout.

Dan heeft ze al veel gezegd want toen ik over wat middeltjes begon werd er niet op geantwoord, ja bij heel veel aandringen :-x en dan nog wisten ze het zo te draaien dat je net niks wist.
Dit waren wel andere artsen.

Ik slik trouwens wel 2 vitamine B12 pillen per dag. of het wat doet :?: joost mag het weten.

Gr, Peet
avatar > Peet

starstarstarstar
Berichten: 1293
Geregistreerd: 20 februari 2012
Woonplaats: Pernis