B12

Bericht door JanMouthaan - 01 maart 2016

B12

Positieve Clinical Trial Resultaten Gepresenteerd op de 26e Internationale Symposium over ALS / MND

ALS Worldwide heeft geadviseerd en ondersteund het gebruik van hoge dosering methylcobalamin (vitamine B12) geleverd door dagelijkse intramusculaire injecties voor de afgelopen acht jaar. Gedurende die tijd, meer dan 2500 ALS / MND patiënten in de Verenigde Staten en andere landen hebben geprofiteerd van het gebruik van deze behandeling. Een recent afgesloten studie studie bevestigt dat, "De huidige studie aangetoond voor de eerste keer dat ultra-hoge dosis methylcobalamin aanzienlijk kan verlengen overleving en vertragen de progressie in ALS indien vroeg en via injectie toegediend. Zoals besproken in Neurology Vandaag , de meerjarige fase 3 klinische trial (NCT00444613) toonde aan dat de vroege toediening van ultra-hoge dosis methylcobalamin overleving kunnen verhogen door een mediaan van 600 dagen in vergelijking met een placebo. "

Patiënten moeten hun arts te vragen voor de toegang tot hoge dosering methylcobalamin dagelijkse injecties, beschikbaar via compounding apotheken. Neem voor meer hulp contact op met Sarah Byer .

De Bijzonderheden over Methylcobalamine

Methylcobalamine is een vloeibare vorm van vitamine B12. Als intramusculair injecteerbare, biedt energie en spierkracht en is aangetoond dat zwakte en atrofie in ALS verminderen. We werden voor het eerst bewust van dit supplement enkele jaren geleden, en we hebben sindsdien onder de indruk van zijn vermogen om ledematen zwakte en atrofie voor ALS patients.This supplement te verminderen is ook de focus van lopende klinische proeven in Japan al meer dan 20 jaar. In het midden van de jaren 1990, de Universiteit van Kyoto in Japan voerde een indrukwekkende studie over het gebruik van hoge dosering vloeibare methylcobalamin, met behulp van ratten als onderwerp. Deze studie werd gevolgd door een kleine maar zorgvuldig gecontroleerd en bewaakt humane studie, waarbij soortgelijke resultaten werden verkregen. Deze succesvolle poging leidde Eisai Co., Ltd, Pharmaceutical om een grondige studie van ALS patiënten uit te voeren in 2007 door de Universiteit van Tokushima. De laatste studie bleek nog meer werkzaam en is fundamenteel voor de aanbeveling van de hoge dosering injecteerbare methylcobalamin ALS Worldwide geweest sinds 2008.

Om de samenvattingen van beide studies te bekijken, verwijzen wij u naar de volgende links:

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/8021696 - private

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17969354 - private .

De NIH (National Institutes of Health) geïdentificeerd methylcobalamin als één van de slechts vier Fase III geneesmiddelen die in de proef voor ALS waren vanaf april 2010. Voor de veiligheid en dosering testen van ultra-hoge dosering IM injecteerbare methylcobalamin aangetoond voordeel na ongeveer 30 dagen.

Hoewel de levensduur van de injecteerbare is van korte duur, vereisen dagelijkse injecties, hebben honderden patiënten methylcobalamin heilzaam gevonden. Het is geenszins een behandeling, maar is methylcobalamine dagelijkse levenskwaliteit verbeterd veel mensen met ALS.

Omdat veel ALS patiënten hebben geprobeerd orale, sublinguale of lage dosering inspuitbare vitamine B12 zonder merkbare invloed, is het belangrijk om een aantal richtlijnen bij het gebruik van dit supplement. Patiënten moeten methylcobalamin, niet cyanocobalamine of hydroxycobalamine (eerder, minder effectief, versies van B12) te schaffen en zich te houden aan een dagelijkse, injecteerbare dosis van 25 mg. Over the counter B12 pillen, die geen invloed hebben, moeten worden vermeden. Probeer niet te snel conclusies te trekken als je geen positieve effecten meteen; methylcobalamine moet worden gebruikt gedurende een testperiode van 1-3 maanden voor de werkzaamheid nauwkeurig kan worden bepaald.

Methylcobalamin B12 vereist voorschrift van een arts. Het kan alleen worden verkregen van een compounding apotheek. Een van deze apotheek is Hopewell Pharmaceutical, in Hopewell, NJ.

Het recept informatie omvat het volgende:
25 mg / 1 ml
pH 2,7-3,0
Aantal maanden ten minste een, om de effectiviteit van de behandeling te beoordelen voldoende, maar gewoonlijk niet meer dan drie, om werkzaamheid niet verliest.

Bespreek deze en andere aanbevelingen met ofwel een huisarts of neuroloog om te bepalen of Methylcobalamin B12 voor u geschikt is. Bij het gebruik van injecteerbare methylcobalamin, vermijd alcohol en roken. Als antibiotica nodig zijn, moet methylcobalamin tijdelijk worden gestaakt.

Voor meer informatie / instructies over hoe Methylcobalamin gebruiken, bezoek onze instructie pagina .

Als u of uw arts te vragen kunt u mailen naar info@alsworldwide.org
Vorige artikel
Volgende artikel
- private
Ultra-high dose methylcobalamin promotes nerve regeneration in experimental acrylamide... - private
J Neurol Sci. 1994 Apr;122(2):140-3. Research…
ncbi.nlm.nih.gov|Door Watanabe T , et al.
-
avatar > JanMouthaan

starstarstar
Berichten: 123
Geregistreerd: 19 januari 2015
Woonplaats: Fijnaart. NB

Reactie door lijster - 01 maart 2016

Re: B12

Jan, dank je wederom voor je berichten. Ik had ze reeds gelezen.
Een belangrijk bericht voor mensen die nog niet zo lang symptomen hebben.
Vr.gr.,
Lineke
avatar > lijster

starstarstarstar
Berichten: 493
Geregistreerd: 14 oktober 2014
Woonplaats: leiden

Reactie door JanMouthaan - 02 maart 2016

Re: B12

Ik plaatst ook veel op Facebook, ik blijf actief zoeken naar mogelijkheden om ons lot te verlichten. Ik ben niet geliefd in ALS kringen laat ik het zo maar zeggen. Ik heb zwart op wit van het ministerie van volksgezondheid dat je op een artsenverklaring Radicut kan bestellen en toch lukt het niet. Daar kan ik boos om worden.
avatar > JanMouthaan

starstarstar
Berichten: 123
Geregistreerd: 19 januari 2015
Woonplaats: Fijnaart. NB

Reactie door Monique62 - 17 juli 2016

Re: B12

Is er onder de forumleden iemand die dit nu gebruikt of geprobeerd heeft?
avatar > Monique62

Berichten: 4
Geregistreerd: 28 februari 2016

Reactie door Bou - 17 juli 2016

Re: B12

Ik heb aan m'n verpleeghuisarts gevraagd of m'n bloed op B12 gecontroleerd kan worden. Wordt hopelijk vervolgd
avatar > Bou

starstarstar
Berichten: 123
Geregistreerd: 18 juli 2014

Reactie door Kathleen - 18 juli 2016

Re: B12

Ik ben ook erg benieuwd of iemand dit al op eigen houtje geprobeerd heeft of al overlegd heeft met zijn/haar arts?
avatar > Kathleen

starstar
Berichten: 85
Geregistreerd: 23 juni 2016
Woonplaats: Wezemaal (B)

Reactie door evelinew - 29 juli 2016

Re: B12

Hallo allen,
Wij zijn sinds een week gestart met zuigtabletten b12 en hebben de revalidatiearts hiervan in kennis gesteld. Medewerking aan injecties kregen we niet, dus nu op deze manier proberen. Ik houd jullie op de hoogte!
avatar > evelinew

Berichten: 11
Geregistreerd: 20 december 2015

Reactie door Kathleen - 30 juli 2016

Re: B12

ik ga aan mama ook eens vragen om met haar huisarts te overleggen over b12 injecties.
avatar > Kathleen

starstar
Berichten: 85
Geregistreerd: 23 juni 2016
Woonplaats: Wezemaal (B)

Reactie door Carolien - 04 augustus 2016

Re: B12

Mijn vriend heeft in het begin veel vitaminen geslikt waarbij ook 2 soorten vitamine B12 in hoge dosis.
Dat advies kregen we van een kennis van ons die ontzettend nieuwsgierig is naar het menselijk lichaam en dus alles onderzoekt.
Hij vertelde toen al dat ze die injecties standaard in de ambulance hebben liggen en dat de standaard B12 waarden in Nederland eigenlijk te laag zijn.
Je leest het ook veel in samenstelling tot MS geloof ik. We zijn er na een jaartje mee gestopt, als die vitamine werden teveel. Hij slikte nog veel meer.
En zag even door de bomen het bos niet meer.

Morgen toch maar weer eens opnoemen.....
avatar > Carolien

star
Berichten: 35
Geregistreerd: 06 mei 2015

Reactie door doke - 08 augustus 2016

Re: B12

Mijn man krijgt al 6 maanden 2 injecties B12 van 10 mg per week, geen verandering....
Dit werd voorgeschreven door een lyme-arts, vermits we die piste ook nog altijd open houden!
avatar > doke

Berichten: 12
Geregistreerd: 13 november 2013