Antidebiticus kussen.

Bericht door willy - 29 april 2012

Antidebiticus kussen.

Hoi Lia en alle anderen,

Jij hebt nu ook zo'n kussen?
Nou ,ik heb hem al lang en NU PAS is er een dame van Meyra geweest,uitgelegd èn vooral gedaan,wat gelijk had moeten gebeuren::Dat ding 'op maat'gemaakt!

Dwz: ze hadden hem eerst(wijzelf daarna ook) te hard opgeblazen,we lieten iedere keer wat lucht ontsnappen,niet genoeg dus bleef het nog keihard.
Om hem goed te laten passen rond JOUW zitvlak,pakte ze,samen met mijn man ,ieder een been,drukte de knieen tegen m'n buik,stoel beetje achteroverhellend en ondertussen liet ze lucht ontsnappen,zodat de vorm van mijn billen in dat kussen kwam!
Ook hoefde er maar weinig lucht in:als je erop drukt moet er de maat van 2 vingers lucht inzitten,zodat je niet op de bodemplaat zit,meer niet!

Het zit veel comfortabeler en ook veiliger,voor buiten,je helt iets met je bekken achterover omdat er achter minder lucht zit als voor!

Wij dachten ook:Hadden ze dit niet gelijk kunnen doen? ik moet nu eerst van de pijn af zien te komen,wil ik van dit kussen kunnen genieten......
Dus ALS je zo'n kussen krijgt,zorg ervoor dat ze'm gelijk goed installeren,want er zit geen gebruiksaanwijzing bij! :roll:

Groeten Willy
avatar > willy

starstarstar
Berichten: 181
Geregistreerd: 23 februari 2012
Woonplaats: harderwijk

Reactie door Lia - 29 april 2012

Re: Antidebiticus kussen.

Hallo Willy

Ik heb een kussen met 3 compartimenten. daarin zitten telkens kleine kegelvormige luchtkussentjes. Je zakt als het ware met je billen erin en er is geen beweging (voor mij) meer mogelijk. Ook zit het erg hard.

Groetjes, Lia
avatar > Lia

starstarstarstar
Berichten: 459
Geregistreerd: 13 november 2011
Woonplaats: Roosendaal

Reactie door willy - 29 april 2012

Re: Antidebiticus kussen.

HOI LIA,lijkt wel dezelfde,als ze niet doen zoals het moet,zit je keihard,ja!

WILLY
avatar > willy

starstarstar
Berichten: 181
Geregistreerd: 23 februari 2012
Woonplaats: harderwijk