Wat ruist daar door het struikgewas

Bericht door Peet - 23 juli 2012

Wat ruist daar door het struikgewas

Nou Afien ik weet niet of je het zelf al had gelezen maar ken jij dat nummer van Toon Hermans? Wat ruist daar door het struikgewas :?:
Als je man toevallig de tuinslang wil pakken dan zou ik als ik hem was maar even 2x kijken want het zou ook zomaar een Boa constrictor kunnen zijn, of ook wel genoemd, een wurgslang :lol: :lol: Zijn redelijk ongevaarlijk hoor en ze eten maar 1x in de maand :lol:
Ter Apel is toch levendiger dan ik dacht :o

Groetjes, Peet. ;)
avatar > Peet

starstarstarstar
Berichten: 1293
Geregistreerd: 20 februari 2012
Woonplaats: Pernis

Reactie door Esperanza - 23 juli 2012

Re: Wat ruist daar door het struikgewas

Dag Peet,

Ja, het is hier vlak in de buurt, ik vind het geen prettig idee als ik in de tuin zit en als ik geritsel hoor ga ik op de loop, en ik moet de twee hondjes van ons goed in de gaten houden :roll: anders ben ik ze zo kwijt :( Onze zoon kwam vanmorgen ongerust aan mijn bed en zei Mam er is een slang ontsnapt :o ik schrok me de pleuris :o :shock: en het eerste wat ik zei, nou als de slang mij in de wurggreep heeft dan ben ik blij dat ik aan de beademing zit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Maar als hij aan mijn hondjes komt dan krijg jij slangensoep als je hier komt dat beloof ik :evil: :twisted: :twisted: :twisted: je. en ik ontvang je met een boa om mijn nek :lol: :lol: :lol:

Lekker slapen voor straks, doe ik ook :roll: :roll:
avatar > Esperanza

starstarstarstar
Berichten: 410
Geregistreerd: 09 november 2011
Woonplaats: Ter Apel (GR)

Reactie door Peet - 24 juli 2012

Re: Wat ruist daar door het struikgewas

Nou ik weet niet hoe groot je hondjes zijn maar als het kleintjes zijn dan is het zeker iets om je zorgen om te maken. ze willen alleen natuurlijk geen paniek zaaien vandaar dat ze zeggen dat het geen kwaad kan.
250 cm is niet niks :o
Ik heb er ooit eens een keertje om me arm gehad van ongeveer die lengte en dat voel je wel :roll:
Zijn toch ook geen dingen voor in huis he.

Slaap lekker en niet aan denken, waarschijnlijk zit die al ergens Assen, of niet :lol: laat dan wel een stukje leer over voor een paar mooie laarzen.

Groetjes, Peet
avatar > Peet

starstarstarstar
Berichten: 1293
Geregistreerd: 20 februari 2012
Woonplaats: Pernis