Corona en risico’s

Bericht door Kim smith - 25 maart 2020
Dag , ik ben zo benieuwd hoe jullie omgaan met de risico’s mbt. Corona . Het advies is thuis blijven , het hele gezin om zo min mogelijk risico te lopen. Ik merk dat ik dat zwaar vind. We hebben de thuiszorg geweerd tot nu toe maar ik trek het niet meer ... en mijn zoontje moet ook echt af en toe even uit deze gespannen gezinssituatie kunnen ontsnappen. Door bv met mijn neefje te spelen. Maar dat is dan tegen de adviezen in.... ik twijfel of ik er goed aan doe om de thuiszorg weer toe te laten, mijn kind af en toe te laten spelen... eerder was de situatie goed vol te houden om dat ik zelf ook een de deur uit ging en werkte ... maar vind het erg Pittig.
Peter ( mijn man met ALS) heeft nog geen enkele tekenen bovenin / als in longtesten waren uitmuntend ....

Adviezen / tips zijn welkom ....ook wanneer iemand een arts heeft gesproken over dit soort onderworpen ...
liefs kim
avatar > Kim smith

Berichten: 1
Geregistreerd: 25 maart 2020

Reactie door Astrid67 - 28 maart 2020
Hoi Kim, maandag om 14.00 uur vindt er weer een lotgenoten contact plaats waar je aan deel kunt nemen. Deze keer sluit ook een revalidatiearts aan. Hier kun je alle vragen stellen mbt ALS en corona. Zie voor meer info https://www.alspatientsconnected.com/lotgenotencontact.
Ik ben zelf ook ALS patiënt maar laat de thuiszorg gewoon komen. Zij haken pas af als mijn partner klachten krijgt of thuiszorg zelf. Hoop dat je je verhaal kwijt kunt maandag en antwoorden krijgt. Succes en sterkte.
avatar > Astrid67

Berichten: 4
Geregistreerd: 08 september 2016