Gezever met kriebel in de keel

Bericht door dspier - 17 januari 2013

Gezever met kriebel in de keel

Hallo,
Afgelopen zaterdag (bijna een week geleden) met vrouwlief, el. rolstoel en fiets naar de bieb geweest, zo'n 5km hiervandaan. Het was ijzig koud, maar wel leuk om eens zo'n eindje te rijden: meestal draai ik rondjes om de Oosterplas, een parkje achter ons huis.

Weer thuis waren we tot op het bot bevroren, het was kouder dan normaal, en de volgende dag zat ik blaffend in mijn stoel: een infectie! Nou was ik allang blij dat ik niet verkouden ben geworden want een snotterneus met een longcapaciteit van 45% zit je ook niet op te wachten.

In plaats daarvan kreeg ik een kriebelkeel en moest ik om de 10 seconden hoesten of mijn keel schrapen: doodvermoeiend na een paar dagen en nachten, en nu na bijna een week helemaal, dat kan ik je wel vertellen. Ik ben ook een keer met mijn rollator onderuit gegleden (niet hard gevallen gelukkig) omdat ik door het hoesten mijn evenwicht verloor.

Maar het lastigste vind ik nog de speekselvloed: normaal houd ik het wel onder controle, maar als ik hoest sprietst het alle kanten op! Als ik met mijn rollator loop laat ik een heel kwijlspoor na. Ik heb antibiotica gehad en de kriebel neemt ook eindelijk af, maar het was een bodemloze put: zittend achter mijn iPad kon ik het scherm wel blijven afvegen. :oops:

Groetjes,
Dick
avatar > dspier

starstarstarstar
Berichten: 1164
Geregistreerd: 07 november 2011
Woonplaats: Rosmalen

Reactie door Nautica - 17 januari 2013

Re: Gezever met kriebel in de keel

[quote="dspier":iic1hxoy] zittend achter mijn iPad kon ik het scherm wel blijven afvegen. :oops:
[/quote:iic1hxoy]
Ja klote Dick maar daar heb je iRuitenwissers voor
avatar > Nautica

starstarstarstar
Berichten: 524
Geregistreerd: 03 oktober 2012
Woonplaats: CASTRICUM

Reactie door dspier - 17 januari 2013

Re: Gezever met kriebel in de keel

:lol: :lol: nee!

Waar koop ik die? :lol: :lol:
avatar > dspier

starstarstarstar
Berichten: 1164
Geregistreerd: 07 november 2011
Woonplaats: Rosmalen