Bezoekje aan Elly en Rob

Bericht door Nautica - 29 maart 2013

Bezoekje aan Elly en Rob

Elly riep op Facebook of er iemand was die een krukje op wieltjes had zodat ze bij het verzorgen van Rob niet zo lang hoeft te staan. Aangezien ik mijn bedrijfje aan het opdoeken ben en die dingen jaren heb verkocht had ik er toevallig nog eentje in mijn magazijntje nieuw in de doos voor een zacht prijsje.. Omdat mijn zus in Venhuizen woont en nog wat kleding voor me had gescoord heb ik dat krukje maar even bezorgd want Enkhuizen is om de hoek.
Elly waarschuwde me dat het misschien confronterend voor mij zou zijn maar dat viel mee. Ik heb mij het afgelopen half jaar natuurlijk al lang ingeleefd in wat me te wachten staat. Weliswaar kan Rob niet veel meer maar nog wel goed om te zien dat hij nog met stralende ogen kan lachen.
Verder even lekker met Elly zitten bomen hoofdzakelijk over onderwerpen die we hier ook bespreken. Voor mij ook leerzaam en verhelderend en kon met eigen ogen nu zien wat er allemaal mogelijk is want Elly en Rob hebben het prima voor elkaar.
avatar > Nautica

starstarstarstar
Berichten: 524
Geregistreerd: 03 oktober 2012
Woonplaats: CASTRICUM

Reactie door Peet - 29 maart 2013

Re: Bezoekje aan Elly en Rob

Goed om te lezen dat het een leuk bezoek was, bij zo bezoek is ALS natuurlijk aanwezig maar het moet ook gewoon leuk zijn. ook ik heb dit vorig jaar gedaan bij Lia en haar man Marc, Dick was daar toen ook bij aanwezig, ik had het voor geen goud willen missen :!:
Lia is korte tijd later helaas overleden :(

Groetjes, Peet
avatar > Peet

starstarstarstar
Berichten: 1293
Geregistreerd: 20 februari 2012
Woonplaats: Pernis

Reactie door dspier - 06 april 2013

Re: Bezoekje aan Elly en Rob

Ik ben ook bij andere ALS patiënten binnen geweest, en zij bij mij (Peet uitgezonderd helaas :bknocked ), en ik moet zeggen dat het eerder leerzaam en gezellig was dan confronterend!

Je kunt veel van elkaar opsteken, daarom vind ik zo'n ALS avond ook zo belangrijk.

Groetjes,
Dick
avatar > dspier

starstarstarstar
Berichten: 1164
Geregistreerd: 07 november 2011
Woonplaats: Rosmalen

Reactie door Peet - 06 april 2013

Re: Bezoekje aan Elly en Rob

[quote="dspier":39bdhg9q]Ik ben ook bij andere ALS patiënten binnen geweest, en zij bij mij (Peet uitgezonderd helaas :bknocked ), en ik moet zeggen dat het eerder leerzaam en gezellig was dan confronterend!

Je kunt veel van elkaar opsteken, daarom vind ik zo'n ALS avond ook zo belangrijk.[/quote:39bdhg9q]Dat is inderdaad erg raar dat dit er nooit van gekomen is, maar we zijn er nog Dick dus alles is nog mogelijk. ik wil de rest van je gezin graag ontmoeten :-P alleen praten is er voor mij ook niet meer bij :( totaal niet meer te verstaan.
Binnenkort spreken we wat af bij jou of bij ons, je bent van harte welkom.

Inderdaad, de ontmoetingen die ik heb gehad met onze lotgenoten waren leerzaam, gezellig, maar bovenal erg leuk, ik had het niet willen missen.

Groetjes, Peet
avatar > Peet

starstarstarstar
Berichten: 1293
Geregistreerd: 20 februari 2012
Woonplaats: Pernis