Koude Douche UWV

Bericht door Peet - 24 november 2012

Re: Koude Douche UWV

Zit wat in Dick.
Oke hier komt die.

Ik heb werkelijk nog nooit van me leven zulke idioten meegemaakt als bij het UWV, echt ongelooflijk :bgrr
Kort nadat ik te horen heb gekregen dat ik ALS had moest ik bij de arts van het UWV komen, een oninteressante vrouw met een arrogantie van heb ik jou daar. ook al wist ze wat ik had, toen ik haar melden dat het om ALS ging verrekte ze geen spier en kon er geen greintje medeleven vanaf. ze heeft me zelfs het hele gesprek niet aangekeken.
Mijn vrouw ging mee omdat ik nog wel eens uit me slof kan schieten als ik onbegrip bespeur, zeker toen in die stress periode.
wij alle documenten meegenomen om aan te tonen dat ik echt wel ALS heb, dus duidelijke kon je het niet krijgen.
Zij begon direct met vragen als, wat zijn de klachten? dus ik, nou mevrouw ik heb ALS. ja dat weet ik zegt zij maar je zit nu in een revalidatietraject die zo 3 maanden duurt, daarna gaat het wel beter :o Zij weer, waarom wilt u niet werken? :o en zo ging dat de hele tijd door. langzamerhand begon mijn bloed te koken :bgrr maar tot mijn verbazing en die van mijn vrouw wist ik me te beheersen maar was het juist mijn vrouw die er genoeg van kreeg.
Weer vroeg ze wat mijn klachten waren, waarop ik antwoorden, ik heb ALS wat denkt u zelf? maar ze zei, ik ben arts dus ik weet wat ALS is. ik zei, nou dan weet u toch ook wat de klachten zijn en niet beter worden.
Toen zijn we opgestaan en weggegaan, waarop zij nog zei, binnenkort krijgt u wel weer een oproep, Beterschap :shock:

later nog enkele keren gebeld door het UWV uit Groningen en daar zat 1 iemand tussen die iets van medeleven toonde.
Wij hebben 3 telefoon nummers, de mijne, die van mijn vrouw, en een vast nummer puur om de nog enkele andere vaste nummers in nederland gratis mee te kunnen bellen. Mijn nummer is uit een ver verleden wel bekend bij het UWV, Maar sinds de ALS affaire hebben wij het nummer van mijn vrouw opgegeven als contact persoon. maar nee hoor ze blijven het vaste nummer bellen wat wij nog nooit hebben opgegeven, en mijn nummer.
Mijn vrouw op die brief gebeld dat ze haar moeten bellen, wat denk je!? bellen ze mij donderdag ochtend om 8:30 uur wakker met de vraag of ze mij vrijdag mogen bellen in plaats van maandag. ik die in gezonde toestand al 4 bakken koffie en een uurtje speling nodig heeft voor er een verstaanbaar woord uitkwam, moest daar even op antwoorden, dus ik probeerde echt zo duidelijk mogelijk te zeggen, mevrouw ik heb ALS en u belt mij wakker dus mijn vrouw belt u wel, ik kreeg er geen woord tussen :roll:
dus ik nog eens proberen, begint die vrouw tegen mij te praten of ik een klein kind ben, wat ook nog eens doof is, en geen Nederlands spreekt. toen was voor mij te maat vol en heb opgehangen :bgrr
Gisteren heeft Marian gebeld en zelfs die moest aan die zelfde vrouw uitleggen dat bellen naar mij geen zin had door mijn spraak probleem, dit liep ook weer hoog op, en mijn vrouw is echt veel geduldige als ik.

Ik weet wel dat ze de boel in de gaten moeten houden. maar dit is te gek voor woorden vind ik. voor mij zijn zeker die figuren waar ik mee te maken had completen rand debielen :!: uitzonderingen daargelaten.
Als het nog even zo doorgaat mogen die uitkering in hun .... duwen.

Dus in deze ronde verdienen ze zeker niet meer dan een koude douche

Groetjes, Peet
avatar > Peet

starstarstarstar
Berichten: 1293
Geregistreerd: 20 februari 2012
Woonplaats: Pernis

Reactie door dspier - 25 november 2012

Re: Koude Douche UWV

Hoi Peet,
Ik had dus gelijk. :-x

Doet me aan mijn gemeente denken die 2 weken niet reageren en dan melden dat ze geen tijd hebben vanwege (wéér) een vakantie (en vervanger, ho maar :bgrr !), dus of ik even 6 weken wil wachten op het [i:3v2ryr7w]maken[/i:3v2ryr7w] van een afspraak!

En dan jouw telefoonnummers: ook heel herkenbaar! Bij Welzorg, waar mijn rolstoel en andere attributen vandaan komen, weten ze ook dat ik bulbaire ALS heb maar ze blijven steevast op mijn nummer bellen.

Het probleem met overheidsinstellingen en hulpinstanties is dat ze te gemakkelijk geld krijgen en te weinig ter verantwoording worden geroepen. Verder zijn ze heel goed in zich verbergen achter een berg papierwerk! :bgrr

Groetjes,
Dick
avatar > dspier

starstarstarstar
Berichten: 1164
Geregistreerd: 07 november 2011
Woonplaats: Rosmalen