Trillende spieren

Bericht door Ton - 01 februari 2015

Re: Trillende spieren

Hoi Will
probeer het niet te somber in te zien , daar wordt je nog veel zenuwachtiger van.
het zou kunnen zijn dat het toch met die hernia te maken heeft je zegt zelf dat het na de laatste keer begon , trillingen en spierkrampen heeft iedereen wel eens.
je hebt nu een emg laten maken , wacht dat even af de uitslag bij mij konden ze gelijk bij het maken al zien dat het niet goed was dus als ze niks gezegd hebben kan dat ook meevallen.
bovendien heb je geen spierzwakte en dat is toch wel een van de meest voorkomende dingen volgens mij.
dus probeer kalm te blijven ik ben geen dokter maar weet hoe meer je er aan denkt des te erger het wordt krijg je zelfs ook meer klachten van, wacht even de uitslagen af en probeer ergens anders aan te denken.
groetjes Ton
avatar > Ton

starstarstar
Berichten: 112
Geregistreerd: 16 november 2014
Woonplaats: Tilburg

Reactie door Nautica - 01 februari 2015

Re: Trillende spieren

1). Dit topic staat in de verkeerde rubriek dus kan verplaatst worden. Feedback wil zeggen feedback over de website zelf.
2). Het is hier gebruikelijk dat je je eerst voorstelt in een daarvoor aangemaakte rubriek.
3). Voor je uiteindelijke vraag zou je toch bij een arts moeten zijn. Wij zijn hier om elkaar te steunen en niet om diagnoses te stellen. Maar om je misschien enigszins gerust te stellen: spiertrekkingen/trillingen kunnen bij veel aandoeningen voorkomen. Zeker na een interventie bij een hernia zou je iets dergelijks kunnen verwachten. Ook kun je van een dergelijke interventie geen ALS krijgen.
avatar > Nautica

starstarstarstar
Berichten: 524
Geregistreerd: 03 oktober 2012
Woonplaats: CASTRICUM